Animatiefilm

Animatiefilm

FACEBOOK
Trailer Juliette & Jules

 

In de afdeling Animatiefilm kan je terecht om je eigen animatieprojecten te realiseren. Met een eigen idee of concept gaan we aan de slag. We zoeken een eigen stijl en een geschikte animatietechniek die het best bij jouw persoonlijkheid past. Gedurende dit productieproces leren we alle animatieskills waarbij de leerkracht het mentorschap op zich neemt. Op die manier staat de opleiding garant voor een zeer individuele begeleiding.

Je bent hier op de juiste plaats voor old school animatietechnieken (traditionele 2d animatie, stop- motion, pixilatie, cut-out animatie, fotograferen, rotoscopie, …) maar ook digitale technieken komen aan bod. Software als Dragon StopMotion, Toonboom, TVP-paint, Adobe Photoshop en Première worden gebruikt, niet als doel op zich maar als uitlopers van een creatief proces. Een specifieke voorkennis is niet vereist. Elementaire vertrouwdheid met de computer is geen must, wel een voordeel.

 

Opleidingscheques:

Betaling mogelijk via opleidingscheques
Voorwaarden: https://www.vlaanderen.be/opleidingscheques-voor-werknemers

Waar?

Edouard de Thibaultlaan 43, 1040 Etterbeek – 1ste verdiep

 

De opleiding is gespreid over 4 jaar. Je kan 10 uur per week naar het atelier komen in het 1ste, 2e en 4e jaar. In het 3e jaar heb je naast 8 uur atelier 2 uur ‘Kunst en cultuur’. Na het succesvol beëindigen van de 4e graad (zonder bisjaar) kan ze verlengd worden met 2 jaar Specialisatie.

 

Online expo

Leeftijd

Vanaf 18 j.

Locatie

RHoK-Etterbeek

Links

Lesrooster

ma 16.00 – 17.40 u. _______ Bram
17.50 – 21.30 u. _______ Bram
wo    17.50 – 21.30 u. _______ Bram

Lesrooster

ma 16.00 – 17.40 u. _______ Bram
17.50 – 21.30 u. _______ Bram
wo    17.50 – 21.30 u. _______ Bram