Colofon

Auteursrechten

De website, inclusief de teksten, opmaak, grafische elementen, presentatie, logo’s, software en andere elementen die deze site vormen, is beschermd door het intellectuele eigendomsrecht van de Academie voor Beeldende Kunsten Etterbeek (RHoK Academie), of andere zoals auteursrechten en naburige rechten.

Reproductie, verspreiding, vertalingen, bewerkingen en gebruik van het geheel of een deel van deze website is strikt verboden, tenzij met voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van de Academie voor beeldende kunsten Etterbeek.

© Foto’s: docenten en studenten van de Academie voor Beeldende Kunsten Etterbeek, behalve indien anders vermeld.

Verantwoordelijkheid

Deze site is bedoeld om meer bekendheid te geven aan de academie, de opleidingen en de activiteiten.

De Academie voor Beeldende Kunsten Etterbeek (RHoK Academie) is echter niet aansprakelijk voor de inhoud van zijn site. De informatie die hier is opgenomen is uitsluitend van algemene aard die niet op de omstandigheden van enige persoon of entiteit is gericht, is niet noodzakelijk volledig, nauwkeurig of bijgewerkt en is geen professioneel advies.

De Academie voor Beeldende Kunsten Etterbeek (RHoK Academie) kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele storingen, onderbrekingen of fouten op de website. De site bevat links naar andere websites die mogelijk interessant kunnen zijn voor de bezoekers van onze site. De Academie is evenwel niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte sites en zij zal de links naar deze andere websites verwijderen van zodra het kennis heeft van het illegale karakter ervan.

Verantwoordelijke uitgever: Gert Bogaerts, directeur van de Academie voor Beeldende Kunsten Etterbeek (RHoK Academie)

Hoofdgebouw: Edouard de Thibaultlaan 2 – 1040 Etterbeek – T 02 733 45 51 – info@rhokacademie.be

Ontwerp en technische realisatie: Système D – www.systeme-d.com